0
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00

Marmer salontafel nodig?

Marmer is een prachtig natuurproduct dat in steeds meer interieurs een plaatsje krijgt. U bent op zoek naar een marmer salontafel? Bij Marmer Living in Veen vindt u de mooiste natuurstenen producten. Marmer wordt allang niet meer alleen voor grafmonumenten gebruikt. Het product is veelzijdig en er worden de mooiste woonaccessoires van gemaakt. Bij ons treft u een zeer gevarieerd aanbod woonaccessoires aan. Wat dacht u van een decoratief hart, een kaarsenhouder of een vaas van marmer? Het is een willekeurige greep uit onze exclusieve collectie. Met een marmer salontafel krijgt uw interieur een stijlvolle uitstraling. Marmer is tijdloos en het past in elke interieur. Alle producten in ons assortiment zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen: graniet, marmer en zandsteen. Met een tafel en/of woonaccessoire van Marmer Living haalt u een stukje natuur in huis en dat gaat nooit vervelen!

Marmer salontafel van topkwaliteit

Op zoek naar een marmer salontafel? Marmer Living heeft een ruim aanbod van kwalitatief hoogstaande producten. Het zijn stuk voor stuk unieke natuurproducten die uw interieur een chique uitstraling geven. Op deze website treft u een overzicht van al onze producten aan. Laat u inspireren door al het moois dat u hier ziet. Om de schoonheid ervan voor 100 procent te kunnen ervaren, nodigen wij u uit om in onze showroom aan de Kortakker in Veen te komen kijken. Hier kunt u vrijblijvend kennismaken met al onze producten. Laat u inspireren door de vele mooie woonaccessoires. Ziet u de marmer salontafel al als blikvanger in uw woonkamer staan? Misschien vindt u het windlicht of de fruitschaal er wel heel mooi bij passen. Wees welkom om al onze natuurstenen producten te komen bekijken. U kunt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur terecht. Wilt u voor de zekerheid wel eerst even bellen om een afspraak te maken?

Marmer salontafel met verschillende onderstellen

De marmer salontafel is verkrijgbaar in alpin grey en wonder grey. Voor het onderstel kunt u kiezen uit rvs glas, mat of zwart. Als u ons een bezoekje brengt kunnen we met u meedenken over wat het best past in uw interieur; u krijgt advies op maat. Marmer Living wordt gerund door Fanny Skledar. Met haar man Richard en twee zoons woont en werkt ze in het Brabantse Veen. Ze heeft al ruim 12 jaar ervaring in het bedrijf in natuursteen dat van Richard en Fanny samen is. Ze kreeg het idee om meer met marmer te gaan doen en zo is Marmer Living ontstaan. Als u de showroom bezoekt dan wordt u door haar geadviseerd, geïnformeerd en geïnspireerd!

WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met Marmer Living

PRODUCTEN

De mooiste woonaccessoires

Scroll to top