0
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00

Marmer salontafel nodig?

Bent u op zoek naar een mooie salontafel van goede kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij Marmer Living. Met een marmer salontafel heeft u een prachtige salontafel van hoge kwaliteit die tegen een stootje kan en meer dan een leven lang mee gaat. Marmer is een prachtig natuurproduct dat van een tijdloze schoonheid is. Met een marmer salontafel hoeft u niet met elke woontrend mee te gaan want marmer is altijd stijlvol. Met een marmer salontafel kiest u voor een duurzaam product en draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. Marmer Living biedt de mooiste woonaccessoires aan van natuursteen. Wij werken met graniet, marmer en kalksteen. Als u marmer enkel associeert met grafstenen, vloeren of vensterbanken dan wordt het tijd dat u dit beeld bijstelt. Neem eens een kijkje op deze website en verbaas u over ons gevarieerde aanbod van wijnkoelers, windlichten, vazen, onderzetters, snijplanken, bijzettafels etc. Al onze producten zijn exclusief en gemaakt in onze eigen werkplaats. Op deze website kunt u op uw gemak rondkijken en zich laten inspireren. Let op! Wij verkopen onze producten niet online, wat een welbewuste keuze is. 

Marmer salontafel bekijken in showroom

U bent hartelijk welkom in onze showroom in Veen om uw marmer salontafel in het echt te komen bekijken. U kunt dan gelijk onze andere producten bewonderen. Wij zijn geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur. Belt u wel eerst even om een afspraak te maken? Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Heeft u vragen over onze producten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u weten hoe u producten van natuursteen moet onderhouden of wilt u weten of retourneren mogelijk is? Wij vertellen het u graag!

De uitstraling van marmer salontafel

Als u kiest voor een marmer salontafel dan heeft u een echte blikvanger in uw interieur. Een product van natuursteen verveelt nooit en het laat zich makkelijk combineren met andere woonstijlen. Fanny Skledar zwaait de scepter over Marmer Living en zij heeft een passie voor natuursteen. Ze heeft in het natuursteen bedrijf van haar man Richard de nodige ervaring opgedaan met natuursteen en heeft deze ervaring gebruikt om een winkel in luxe woonaccessoires te beginnen. Hier kan zij haar liefde voor natuursteen nog meer vorm geven en u treft er dan ook de meest originele producten aan. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom in Veen?

WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met Marmer Living

PRODUCTEN

De mooiste woonaccessoires

Scroll to top