0
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00

Over mij

MAAK KENNIS MET MARMER LIVING

Leuk dat u rondkijkt op de website van Marmer Living! Graag stel ik mezelf hier in het kort aan u voor.

Mijn naam is Fanny Skledar. Met mijn man Richard en onze twee zoons woon en werk ik in het Brabantse Veen. Zowel privé als zakelijk ben ik ondernemend: ik zet me graag in voor onze klanten, heb een professionele instelling en … grijp kansen als ze voorbijkomen.

Inmiddels heb ik ruim 12 jaar werkervaring in ons bedrijf in natuursteen. Een prachtig bedrijf, waar ik me met veel enthousiasme voor inzet. Maar soms komt er een nieuw idee voorbij dat je niet kunt laten liggen. En zo is Marmer Living geboren.

PASSIE VOOR NATUURSTEEN

Met deze nieuwe uitdaging ga ik mijn passie voor natuursteen nog een extra dimensie geven. Ik heb een prachtig aanbod van exclusieve, kwalitatieve woonaccessoires, die uw huis, kantoor, bedrijf of andere locatie een heel bijzondere uitstraling zullen geven. Met de vakkennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, weet ik als geen ander wat het verschil is tussen échte kwaliteit en de mindere variant.

Mijn manier van werken is vooral persoonlijk: ik houd ervan u persoonlijk te adviseren en u een goede indruk te geven van de producten die Marmer Living biedt. Alles om u de juiste keuze te laten maken en met een tevreden gevoel van uw aankoop te laten genieten.

Daarom nodig ik u van harte uit voor een – uiteraard vrijblijvend – bezoek aan de showroom. Daar kunt u met eigen ogen zien, voelen en ervaren waarom ik zo trots ben op de collectie die ik aanbied.
Mag ik u binnenkort begroeten?

Fanny Skledar

Scroll to top