0
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00

Marmeren salontafel nodig?

Bent u toe aan een nieuwe salontafel? Bent u op zoek naar een salontafel van hoge kwaliteit? Dan is een marmeren salontafel van Marmer Living precies wat u zoekt. Marmer is een prachtig materiaal dat tegen een stootje kan en een leven lang mee gaat. Marmer Living heeft een prachtige collectie van natuursteen producten die gemaakt zijn van marmer, graniet of kalksteen. Denkt u bij marmer alleen aan grafmonumenten, vloeren of vensterbanken dan kunt u dat beeld bijstellen door het aanbod van Marmer Living op deze website te bekijken. Ons aanbod is bijzonder gevarieerd en bestaat onder andere uit windlichten, vazen, wijnkoelers, onderzetters, snijplanten, bijzettafels, sokkels en nog veel meer. Ook voor een marmeren salontafel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar het zijn ook echte blikvangers. Een marmeren snijplank bijvoorbeeld is een sieraad op uw aanrecht en u hoeft deze na gebruik niet op te bergen. Natuursteen is van een tijdloze schoonheid en het laat zich moeiteloos met alle stijlen combineren. Producten van natuursteen zijn onverslijtbaar en blijven altijd mooi. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat u op uw marmeren salontafel uitgekeken raakt!

Exclusieve marmeren salontafel

Wij maken uw marmeren salontafel in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat al onze producten uniek zijn! Als u bij ons een salontafel koopt dan heeft u gegarandeerd een exclusief exemplaar. Neem eens een kijkje op deze website bij ons aanbod en laat u inspireren door onze mooie producten. U kunt uw marmeren salontafel bij ons in de showroom in Veen kopen. Wij hebben er bewust voor gekozen om de natuurstenen producten niet online te verkopen. Heeft u een keuze kunnen maken dan bent u hartelijk welkom in onze showroom. Wij zijn alle werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend maar het is verstandig om eerst telefonisch een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u kunnen vrijmaken. 

Marmeren salontafel online kopen

Heeft u nog vragen over de marmeren salontafel? Misschien wilt u weten hoe u het marmer moet onderhouden? U kunt altijd contact met ons opnemen. Marmer Living is een passie van Fanny Skledar. Zij heeft 12 jaar werkervaring met natuursteen in het natuursteenbedrijf van haar man Richard. In die periode heeft zij een passie voor natuursteen ontwikkeld en ze koos ervoor om exclusieve woonaccessoires van natuursteen te gaan verkopen. Fanny kan u met haar ervaring en enthousiasme adviseren, inspireren en informeren. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom in Veen!

WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met Marmer Living

PRODUCTEN

De mooiste woonaccessoires

Scroll to top