0
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00

Natuursteen vaas nodig?

Houdt u van mooie materialen? Materialen die robuust zijn en een leven lang mee gaan? Dan zult u de natuurstenen producten van Marmer Living zeker kunnen waarderen. Marmer Living heeft een ruim aanbod van exclusieve woonaccessoires. Onze collectie is gemaakt van de prachtige materialen graniet, marmer en kalksteen. Wij bieden een ruim assortiment met uiteenlopende producten zoals een natuursteen vaas, wijnkoelers, windlichten, sokkels, onderzetters, fruitschalen, salontafels, borden, snijplanken etc. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar het zijn ook prachtige blikvangers in elk interieur. Natuursteen producten zijn onverslijtbaar, blijven altijd mooi en zijn van een tijdloze schoonheid; u raakt nooit uitgekeken op de stijlvolle woonaccessoires van Marmer Living! Bijkomend voordeel is dat natuurstenen producten duurzaam zijn. Ze hoeven niet na een aantal jaren vervangen te worden zoals met de meeste andere producten in onze wegwerpmaatschappij wel het geval is. Dus ook als u het milieu een warm hart toedraagt dan zijn onze natuursteen producten uitermate geschikt. Neem eens een kijkje op deze website en laat u inspireren door ons ruime aanbod. Ziet u een mooie natuursteen vaas dan bent u van harte welkom om deze in het echt te komen bekijken in onze showroom in Veen. 

Natuursteen vaas bestellen

Wij hebben ervoor gekozen om onze producten niet online te verkopen. U kunt al onze producten op deze website bekijken maar ze zijn enkel te koop in onze winkel waar u hartelijk welkom bent. Marmer Living is alle werkdagen open van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het is verstandig om eerst even te bellen zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben. Alle producten worden gemaakt in de eigen werkplaats en getuigen van vakmanschap. Fanny Skledar is de bezielende kracht achter Marmer en Living. Zij heeft 12 jaar werkervaring in het natuursteenbedrijf van haar man Richard en zij heeft een passie ontwikkeld voor natuursteen. Die passie is helemaal tot bloei gekomen met Marmer Living!

De specialist voor uw natuursteen vaas

Heeft u nog vragen over het onderhoud van de natuursteen producten of de garantie? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over. Kies voor een natuursteen vaas van Marmer Living, zo heeft u altijd een prachtige vaas op tafel waarin elke bloem mooi tot zijn recht komt. Een vaas die u na gebruik niet hoeft op te bergen maar die gewoon al mooi is van zichzelf. Belt u ons binnenkort om een afspraak te maken? 

WIE ZIJN WIJ?

Maak kennis met Marmer Living

PRODUCTEN

De mooiste woonaccessoires

Scroll to top